TARTA JABŁKOWO-ORZECHOWA - Ciasta - Carmelia Patisserie
Idealne na każdą okazję
Słodkości Carmelia Patisserie, to sposób na udane przyjęcie
Idealne na każdą okazję
Słodkości Carmelia Patisserie, to sposób na udane przyjęcie
sztuka cukiernictwa
Słodkości Carmelia Patisserie, to sposób na udane przyjęcie
najwyższa jakosć produktów
Do naszych wyrobów używamy belgijskich produktów Callebaut

Ciasta

TARTA JABŁKOWO-ORZECHOWA

90.00 PLN/SZT
Ilość sztuk:
Pakowanie na prezent
(koszt PLN.)

Łączna kwota:

90.00 PLN

 

Skład:
24% Jabłka
13.3% Mąka orkiszowa typ 680
11% Cukier kokosowy
8.6% Napój owsiany
7.5% Pasta z orzechów laskowych
6.6% Olej z pestek winogron
5.9% Masło kakaowe
5.5% Mąka z orzechów laskowych
5.5% Puree z jabłek
4.4% Ksylitol
3.8% Woda
1.2% Napój owsiany
1% Siemię lniane
0.6% Skrobia kukurydziana
0.2% Imbir kandyzowany
0.2% Agar
0.2% Pektyna NH
0.2% Xantana
0.1% Sól
0.1% Lecytyna słonecznikowa w płynie
0% Kwas askorbinowy
0% Wanilia
0% Guma guar
NAJWYŻSZA JAKOŚĆ
Nieustannie rozwijamy naszą pasję i dokładamy wszelkich starań, aby sprostać nawet najbardziej wyszukanym zamówieniom.
PASJA
Połączenie ogromnej pasji oraz nieustannej chęci tworzenia nowych smaków sprawia, że każdego dnia odkrywamy wyśmienite i oryginalne kompozycje.
IDEALNE NA KAŻDĄ OKAZJĘ
Wypieki Carmelia Patisserie to doskonały sposób, aby podkreślić każdą uroczystość, rodzinne spotkanie czy przyjęcie.